Tietosuojaseloste

Verkkokauppan tietosuojaseloste.

1. Yksityisyys.

iParts-Original OÜ on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä ,tiedojen kerämistä,tallentamista,luovutamista.Tomintaamme verkkossa on kaikkien Viron Tasavallan ja Euroopaan unioonin vastavien lainsäädäntöjen mukainen.

2. Henkilötiedojeen kerämineen ja käyttö.

Henkilötiedot ovat tiedot mitkä iParts-Original OÜ kerää yksittäishenkilön henkilöllisyydeen varmentamiseen tai häneen yhteydeen ottamiseen.

3. Henkilötiedojen kerääminen voi tapahtua asiakaan luvalla,seuraavilla tavoilla:

 1. yhteystiedojen (mm nimi, henkilötunnus, osoite, sähköposti, mieluisin tapa yhteydeen ottoon) ilmoitamineen verkkosivuilamme tai muualla (esim.kauppassamme).

 2. Verkkosivun asiakastilin tiedojeen tai evästeiden (cookies) kauttaa.

 3. Vahvistamalla tilauksenne verkkokauppassamme (verkkokauppa saa pyydä tietyissä vaiheissa vapaaehtoisesti ilmoittamaan henkilötiedoja.Pyydetty henkilötiedot saattaa sisältää nimeä,osoitetta,postinumeroa,sähköpostiosoitetta,puhelinnumeroa yms tiedoja.

 4. Jättämällä osamaksuhakemuksen.

4. Muu tiedonkeruu.

 1. Keräämme myös tiedoja mitkä eivät ole henkilökohtaiset ( sukupuoli,ikä,ensisijainen kieli,asuinpaikka yms) .

 2. Voidaan kerää myös tiedoja asiakkaan tekemisistä verkkosivuillamme. Nämä tiedot kerätään ja käytettään tarjoamaksi asiakkaalle parhaita tietoja.Tiedämäksi millaiset sivustoomme osat ovat mielenkiintoisemmat.Nämä tiedot käsittellään ei henkilökohtaisina.

5. Kerättyjen henkilötiedojen käyttö.

 1. Kerättyjen tiedojen perusteella voidaan tiedottaa asiakaita tuotte uudisista,kampanjoista ja tulevista tapahtumista. Jos asiakas ei halua saada meidän uudiskirettä,hän voi poista,milloin tahansa,itsensä meidän uudiskirjeen listalta.Kerättyjä tiedoja käytettään myös tavaroiden perilletoimittamiseen ja muiden velvoitteiden täyttämiseksi.

 2. Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi .Kolmansilla osapuolilla on sopimuksellinen salassapidovelvollisuus.Kolmas osapuoli saa olla esim kuljetusliike,jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen tai perille asti.Tai luotonmyöntäjä,asiakkaan valitessa maksutavaksi osamaksun tai luottoyhtiön laskun.

   

6. Henkilötiedojen suoja.

iParts-Original OÜ käyttää kaikki turvatoimenpideitä (administratiivisia,teknisia ja fyysisiä) suojaamaksi asiakkaan henkilötiedoja.Pääsy tiedojen muutamiseksi ja käsittelyyn on vain siiheen valtuutettuilla henkilöillä.

7. Turvallisuus.

 1. Kaikki iParts-Original OÜ verkkokauppassa käyntti ja tilauksien tehtaessa tietuiksi tullut henkilötietoja käsittellään sallassapidettävinä.

 2. Salattu datakanava pankkien kanssa takaa ostajan henkilötiedojen ja pankkitiedojen turvallisuudeen.

8. Tiedoturvaselosteen ehdot ja muutokset.

 1. Palveluiden kehityksen ja läinsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.Käyttämälle verkkosivustoamme,oletamme,että olet lukenut ja hyväksynyt näma periaateet.

 2. Yksityisyyteen,tietojen käsittelyyn ja tiedosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelun puhelinnumeroihin.